Selecteer een pagina

Kies uw jurk en wij maken hem passend

Je kent het vast wel. Dat je na een lange middag shoppen nog steeds niet die ene gewenste jurk hebt gevonden waarin je straks zal moeten stralen op dat feest. Te strak, te lang, niet de juiste kleur. Dat probleem is voor jou nu uit de wereld.

Odysse heeft een ruim assortiment aan elegante en betaalbare avond-, feest en trouwkleding. Mooie trouwjurken, chique galajurken, deftige avondjurken, sexy cocktailjurken en nog veel meer waar jij uit kan kiezen. Vaak ziet zo’n jurk er op een model met maatje 38 schitterend uit, maar als jij ‘m aantrekt zit zo’n jurk toch niet helemaal naar wens. Dan biedt ons atelier aan huis de uitkomst.  Hier wordt uw jurk op maat gemaakt!

De hele familie feestelijk gekleed

Wij krijgen vaak de vraag krijgen of wij de hele familie kunnen kleden voor een feest. Dat doen we graag! U en uw familieleden kunnen kiezen uit de collectie in onze winkel, of we bestellen de jurk, pantalon of ander kledingstuk van uw keuze bij een van onze leveranciers. Uiteraard maken wij alle kleding voor u op maat, zodat u er straks geknipt opstaat op die speciale dag. Komt gerust een binnen, dan legen wij u graag uit hoe we u kunnen helpen.